Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében

Gyakran ismételt kérdések

 

Milyen az Onesize méret?

Az Onesize mérettel jelölt termékek rugalmas és elasztikus anyagból készültek, ami azt jelenti, hogy több konfekciós méretnek felel meg. A pontos méreteket megtalálod a mérettáblázatban.

Vissza tudom küldeni a megrendelt termékeket?

Igen, természetesen! Amennyiben a megrendelt termékek bármilyen szempontból nem feleltek meg a várakozásaidnak, lehetőséged van visszaküldeni őket Felhasználási feltételeinknek megfelelően.

A visszaküldött termékeket csak a következő feltételek teljesülése esetén áll módunkban elfogadni és vételárukat megtéríteni:

- a visszaküldött termék legyen hiánytalan, sértetlen, illetve a használat jelei ne legyenek láthatóak rajta
- a terméket/termékeket mindig minden tartozékukkal, címkéjükkel, dokumentumokkal együtt küldd vissza. 

Felhívjuk figyelmed, hogy a visszaküldés költségét nem áll módunkban kompenzálni.

Mennyi idő áll rendelkezésemre, hogy visszaküldjek egy terméket?

Ha bármilyen okból nem vagy megelégedve a vásárolt termékkel 14 napon belül visszaküldheted és mi visszatérítjük az árát. 

Hagyományos, postai úton is visszaküldhetem a csomagot?

Mi mindenképpen a futár általi visszaküldést javasoljuk mert a telephelyünk egy ipari telepen helyezkedik el ahová hagyományos csomagként a posta nem kézbesít

Hogyan tudok terméket visszaküldeni?

Minden csomag tartalmaz egy formanyomtatványt a termék visszaküldéséhez.

1. Töltsd ki az formanyomtatványt.

2. Vágd ki a lap alján található ügyfélszolgálati irodánk címét.

3Tedd a nyomtatványt és visszaküldendő árut egy lezárható csomagba.

4.  Ragaszd rá ügyfélszolgálatunk címét. 

5.  Add fel a csomagot bármelyik futárszolgálatnál.(Amennyiben a postát választja, akkor az MPL Postacsomag szolgálatot vegye igénybe. Ajánlott levélként sajnos nem kézbesítik címünkre .)

6. Csomagod meg érkezése után feldolgozzuk és vissza utaljuk az összeget a megadott bankszámlára.

Mikor kapom vissza a megrendelés összegét?

Amint megbizonyosodtunk róla, hogy a visszaküldött termék/termékek megfelelnek a visszaküldési feltételeknek, visszatérítjük neked a visszáru ellenértékét. Az összeget utánvétes fizetés esetén az általad megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza, bankkártyás fizetés esetén pedig a kártyához tartozó számlaszámon kerül jóváírásra. Az összeg a termék beérkezését követő 2-3 naptári napon belül fog megjelenni a számládon, a bank feldolgozási folyamatától függően.

A termék tetszik, de más méretre lenne szükségem. Ki tudom cserélni egy másik termékre?

Sajnos erre nincs nálunk lehetőség. Ha más méretet szeretnél, akkor a termék elérhetőségének függvényében új megrendelést kell leadnod. A nem megfelelő méretű terméket pedig lehetőséged van visszaküldeni az általánosan használt visszaküldési folyamatot követve.

Van lehetőség a telephelyen vásárlásra?

Csomagküldő áruház vagyunk és kizárólag csomagküldés útján értékesítjük termékeinket.

Mennyibe kerül a szállítás?

A termékek kézbesítését futárszolgálat végzi, Magyarország területére a szállítás ingyenes minden 20000 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 1190 Ft szállítási díjat számítunk fel.
A mindenkori szállítási díjat a következő táblázat részletesen tartalmazza : https://molettstyle.hu/szallitasi_feltetelek_23

Mennyi a szállítási idő?

A szállítás a rendelés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül történik.

Lehet változtatni a már leadott megrendelésen?

Ez attól függ, hogy a leadott megrendelés át lett-e adva a futárszolgálatnak. Mindenképpen vedd fel az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot.

Hogyan módosíthatom személyes adataimat?

Személyes adataidat a fiók menüpontban találod, itt bármikor módosíthatod őket. Nevedet, e-mail címedet és jelszavadat is megváltoztathatod, valamint bármikor adhatsz hozzá új kiszállítási címet a profilodhoz.

Hogyan tudom kikapcsolni az e-mailes értesítéseket?/ Hogyan tudok leiratkozni az e-mailes értesítésekről?

A fiók menüpontban találod a hírlevél beállításokat. Itt tudod megadni, hogy milyen hírleveleket és e-mailes értesítéseket szeretnél  kapni

Viszonteladónak

Amennyiben szeretnéd forgalmazni a termékeinket, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot , vagy regisztrálj a nagykereskedelmi oldalunkon: https://nagyker.molettstyle.hu/