Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében

Visszaküldés és visszatérítés

Minden megteszünk annak érdekében,hogy maximálisan elégedett legyen a termékeinkkel  és hosszabb távon is hűséges vásárlónk maradjon, Ha bármilyen okból kifolyólag mégsem elégedett a megrendelt termékkel, kézhezvételétől számított 14 napon belül joga van a terméket visszaküldeni vagy cserét igényelni.

Kérjük, hogy visszaküldés esetén, amennyiben módjában áll, a termék eredeti, sértetlen csomagolását és hozzátartozó címkéket is szíveskedjék visszaküldeni. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia.  Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni.

Pénzvisszafizetés igénylése esetén csak banki átutalás útján kerül teljesítésre a vételár visszatérítése a vevő által megadott bankszámlára vagy arra a számlára, amelyről a kártyás fizetés megtörtént

  • Visszaküldés lépésről lépésre:
  1. Töltse ki az elállási nyilatkozatot : elállási nyilatkozatot
  2. Adja fel a csomagot bármelyik futárszolgálattal az Ügyfélszolgálatunk címére. Amennyiben a postát választja, akkor az MPL Postacsomag szolgáltatást vegye igénybe. Kérjük ne levélként adják fel, mert a címünkre csak csomagot (levelet nem ) kézbesít a Posta.

             Ügyfélszolgálatunk címe:

            1087 Budapest 

            Kőbányai út 29 

            +36306757737

            info@molettstyle.hu

A csomag megérkezése után visszautaljuk az árát a megadott bankszámlára.